Palvelut taksilla Forssan seudulla

Taksiyrityksemme tarjoaa monipuoliset kuljetuspalvelut aina kertaluontoisista kuljetuksista säännöllisiin sopimuskuljetuksiin. Olemme erikoistuneet hoivakuljetuksiin, invataksi- ja pyörätuolikuljetuksiin sekä paarikuljetuksiin, joiden lisäksi palveluihimme kuuluvat:

  • Kelakuljetukset
  • Vakiotaksikuljetukset
  • Sopimuskuljetukset
  • Yrityskuljetukset
  • Laskutusasiakkaat
  • Kunnat
  • Valtio
  • Muut taksikuljetukset

Tarvittaessa taksimme noutaa asiakkaamme hankalistakin paikoista.


Palvelemme normaalina virka-aikana ja muulloin sopimuksen mukaan.
Maksuvälineenä meillä toimii käteinen sekä yleisimmät pankki- ja
luottokortit.

Kelakuljetukset

Kela-taksi

Tuttu ja turvallinen KELA-taksikyyti on taas palvelussamme! Soittakaa ensin Ali-Hokan Markulle numeroon 040 930 8028 – sovimme kyydin tarvitsemallenne ajankohdalle.
Tämän jälkeen soittakaa Kelakeskukseen – numero on 080 005 157. Kertokaa, että olette sopineet asiasta kanssamme. Teidän tarvitsee lisäksi ilmoittaa Kelakeskukseeen antamani auton numero.

 

Meillä on käytössä pyörätuoli, paarit ja jopa sähköinen porraskiipijä. Avustamme ja olemme halutessanne mukana näillä matkoilla, joten paluukyydit onnistuvat myös. Ette siis tarvitse välttämättä erillistä avustajaa itsellenne.

 

Yritysajot

Tilavien taksien avulla suoritamme kaikenlaiset edustuskuljetukset, sekä hoidamme erilaisten tilaisuuksien kuljetusjärjestelyt ja pienimuotoiset lähettipalvelut sekä paketti- ja tavarakuljetukset.

Hoivakuljetukset

Hoivakuljetukset käsittää asiakkaan noudon kotoa sisältä, ja esim. sairaalakäynneillä taksinkuljettaja vie perille asti ja opastaa tarpeiden mukaan.

Sairaalasta kotiutuvat viedään sisälle asti ja näin varmistetaan turvallinen kotiintulo.

Tarvittaessa avustetaan kauppareissuilla.

Pyörätuolikuljetukset

Suurta huolellisuutta vaativissa invataksikuljetuksissa korostuu pätevän henkilöstömme korkea ammattitaito, vastuullisuus ja luotettavuus. Oma pyörätuolimme on asiakkaan käytössä ja mahtuu kapeimpaankin hissiin.

Paarikuljetukset

Paaritaksi on tarkoitettu kiireettömiin potilaskuljetuksiin ja sellaisiin sairaaloiden välisiin siirtokuljetuksiin, kun matkan aikana ei tarvita hoitoa. Yleisimmin asiakkaitamme ovat selkäkipu- ja huimauspotilaat sekä erilaisista leikkaushoidoista toipuvat henkilöt kuten selkä-, lonkka- tai polvileikkauspotilaat.

Useasti röntgenkuvauksetkin voidaan suorittaa paareilta niin, ettei asiakkaan tarvitse siirtyä erikseen.

Suomen Paaritaksien jäsenenä kuljettajat saavat jatkuvasti koulutusta ja ovat näin ammattitaitoisia näinkin vaativiin kuljetustarpeisiin.

Asiakkaalla on mahdollisuus myös matkustaa kasvot menosuuntaan. Tarvittaessa taksissa voi olla kahdetkin paarit yhteiskuljetuksia ajatellen.
Tarvetta taksi- tai erkoiskuljetuksille? Ota yhteyttä!Kuluttaja-asiakkaan enimmäishinnat 1.9.2021 alkaen

1–4 henkilöä:
-ma–la klo 06–18 lähtömaksu 4,90 € + 1,09 €/km + 0,99 €/min
-su ja pyhinä klo 06–18 lähtömaksu 6,90 € + 1,09 €/km + 0,99 €/min
-joka päivä klo 18–06 lähtömaksu 6,90 € + 1,09 €/km + 0,99 €/min.


5–8 henkilöä:
-joka päivä klo 00–24 lähtömaksu 6,90 € + 1,59 €/km + 0,99 €/min.


Tilataksin hintaa käytetään henkilömäärästä riippumatta, jos asiakas tilaa erikseen tilataksin.

 

*Tilaustapalisä applikaatioilla 2 €
*Avustamislisä: 18,10 €, mikäli asiakas tarvitsee avustamista ja kuljetus edellyttää invavarusteista autoa.
*Porrasveto-, porraskiipijälisä: 36,30 €, kuten edellä, mikäli asiakas tarvitsee avustamista portaissa käsivoimin tai porraskiipijää hyväksi käyttäen.
*Paarilisä: 33,70 €, mikäli asiakasta avustetaan paareilla ja kuljetus edellyttää paaritaksin käyttöä. Paarien noutaminen ja asentaminen autoon ennen kuljetusta.
*Isot esineet/lemmikkieläimet: 2,90 € (erikoismatkatavarat mm. sukset, televisiot tms.) Lisämaksua ei peritä opaskoirasta.
*Emme peri ennakkotilausmaksua tai tavarankuljetuslisää.

Pyörätuoli kiinnitetään neljästä pisteestä auton koriin ja matkustajalla on käytössä auton oma turvavyö sekä niskatuki mahdollisia peräänajotilanteita varten.

Jos asiakas haluaa matkustaa kuljettajan vieressä tai istua auton omassa penkissä, on hänellä siihenkin mahdollisuus.